ReferentiesMet trots presenteren wij een aantal reacties van onze klanten.

Belasing Douane MuseumPlubliekstrekker

"Het Fotomoment is al jaren een publiekstrekker bij ons op evenementen zoals de Museumnacht en het Weekend van de Wetenschap. Geweldige foto's een fijne samenwerking en altijd bereid om mee te denken voor een fantastisch resultaat"

Erna

Amigo Produkties/ Winkelcentrum Promotie

"Al meer dan 15 jaar maken wij van Amigo Produkties en WinkelcentrumPromotie met veel plezier gebruik van de diensten van Het Fotomoment. Renate is een gedreven fotograaf met veel leuke mogelijkheden. De Greenscreen is bij ons favoriet door de hoge mate van interactie met het publiek en het fun-element. Hierdoor staan de gasten altijd leuk op de foto. Kortom de items van Het Fotomoment zijn een beleving. Professioneel, betrouwbaar, een goede service en betrokken, dat typeert de werkwijze van Het Fotomoment."

John

Holland CasinoEen super mooie aanvulling op ons evenement.

"Iedereen was super enthousiast. En daarbij heeft iedereen gelijk een mooie herinnering aan de avond. Super DANK JE WEL. Bij een volgend evenement nodigen wij je beslist weer uit!"

Groet, Kitty 

TUIPositieve bijdrage

"Voor de 5e maal weer een enorm succes! Zoals altijd heb jij samen met je collega een extreem positieve bijdrage geleverd aan het feest.Wát een energie en wat een enthousiasme hebben jullie! DANK, DANK, DANK!"

Heleen

De Goudse VerzekeringenEnthousiast

"Persoonlijk, enthousiast en goed. Het Fotomoment staat voor kwaliteit en prettige samenwerking. Je weet van tevoren gewoon dat je krijgt waar je om vraagt, en dat is erg prettig!

Peter

STL

"Suuuuperleuke foto’s en helemaal blij met alle beeldelementen die goed op de foto te zien zijn! Graag weer tot een volgende keer!"

Esther

meer informatie of een offerte? Bel 06 50431770 of neem contact op

Scroll To Top